Dimitrie Brândză

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dimitrie Brândză.jpg

Dimitrie Brândză (18461895) adalah seorang botanis Rumania sing uga pendiri Kebun Botani Bukares, dimana saiki kebun kuwi dijenengake dengan namanya sebagai penghargaan atas jasa-jasane.

Dewekne tau dadi professor saka Universitas of Iaşi lan Universitas Bukares, uga anggota saka Akademi Ilmuwan Rumania.

Saat iki beliau wes sedha lan disareake nduk pemakaman Bellu di Rumania.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dimitrie_Brândză&oldid=825527"