Dimetrodon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dimetrodon
Temporal range: Permian
wrangka Dimetrodon
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Chordata
kelas: Synapsida
ordo: Pelycosauria
kulawarga: Sphenacodontidae
Genus: Dimetrodon
Cope, 1878

Dimetrodon macan untu pamangsa synapsid genus urip wonten ing jaman Permian awal kinten-kinten wonten ing tahap 280-265 warsa kepengker.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dimetrodon&oldid=831415"