Diego Godin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Diego Godín
Diego Godín URU.jpg
Godín nganggo seragam Timnas Uruguay
Informasi pribadi
Jeneng pepak Diego Roberto Godín Leal
Tanggal lair 16 Februari 1986 (umur 28)
Papan lair Rosario, Uruguay
Dhuwur 185 m (606 ft 11 in)
Posisi pamain Centre back
Informasi klub
Klub saiki Atlético Madrid
Nomer 2
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2003–2006 Cerro 63 (6)
2006–2007 Nacional 26 (0)
2007–2010 Villarreal 91 (4)
2010– Atlético Madrid 35 (0)
Tim nasional
2005– Uruguay 47 (3)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 8 January 2012.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 24 July 2011


Diego Godin (lair, 16 Februari 1986, ing Rosario) iku pemain bal kang asale saka Uruguay. Diego Godin utawa kang nduweni jeneng jangkep Diego Roberto Godin Leal saiki melu tim bal-balan, Atlético Madrid ing La Liga, minangka bek tengah.

Villarreal[sunting | sunting sumber]

Godin miwiti pagawean ing bal-balan saka C.A. Cerro nalika umur 17 taun. Ing C.A. Cerro Godin anggone bal-balan apiok banget, mbanjur dheweke pindah menyang divisi utama ing grup Club Nacional de Football, ing kono dheweke dadi kapten.

Nalika sasi Agustus 2007, Godin tandatangan kontrak limang taun karo Villarreal CF.[1]

Atlético Madrid[sunting | sunting sumber]

Nalika tanggal 4 Agustus 2010, sawise Godin melu Villarreal - kanthi melu tandhing kaping 36 lan ngegolake kaping telu, bvanjur Godin melu Atlético Madrid. Dheweke dikontrak ing Atlético Madrid kurang luwih € 8 juta (utawa £ 6,6 yuta). Dheweke mbela tim iki kanthi resmi nalika mungsuh Inter Milan, menang 2-0 ing Piyala Super Eropa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Diego_Godin&oldid=830695"