Dideba zetsit kurtheuls

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Dideba zetsit kurtheuls iku lagu kabangsané Georgia.


Tèks[sunting | sunting sumber]

Alihbasa[sunting | sunting sumber]