Diakritik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Aksara a kanthi tandha aksèn (acute)

Diakritik (pocapan jroning Basa Inggris /daɪ.əˈkrɪtɨk/) (utawi tandha diakritik') kus sawijining tandha tambahan marang aksara, utawi tandha dhasar. Jeneng iki asal saking Basa Yunani διακριτικός (diakritikós, "distinguishing").

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Diakritik&oldid=826268"