Dhondhong Apa Salak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Dondong Opo Salak[sunting | sunting sumber]

dhondhong apa salak

dhuku cilik cilik

ngandhong apa mbecak

mlaku thimik thimik

adhik ndherek ibu

tindak menyang pasar

ora pareng rewel

ora pareng nakal

mengko ibu mesthi

mundhut oleh-oleh

kacang karo roti

adhik diparingi

Maknane[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dhondhong_Apa_Salak&oldid=11927"