Dhiskusi Wikipedia:Gambar pilihan/Arsip

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Taun 2013[sunting | sunting sumber]

Desember 2013[sunting | sunting sumber]

Usul Striatus Antennarius. Kang ana ing Selat Lembeh, Sulawesi Lor, Indonesia.

Antennarius striatus2.JPG

November 2013[sunting | sunting sumber]

Gambar bilik pulisi. Meursault2004ngobrol 31 Oktober 2013 15.18 (UTC)

Earls Court Police Box.jpg

Oktober 2013[sunting | sunting sumber]

Dereng wonten ingkang ngusulke gambar pilihan ing sasi menika, mangga menawi wonten sedherek ingkang badhe usul. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 1 Oktober 2013 01.22 (UTC)

September 2013[sunting | sunting sumber]

Agustus 2013[sunting | sunting sumber]

Masjid Besi.jpg 'usul Masjid wesi ing Malaysia Puryono| [[User _talk:Puryono|Pirembagan! ] 27 Juli 2013 06.57 (UTC)

Dospundi gambar pilihan wulan Agustus, menawi sami sarujuk ajeng kulo psanag Masjid Wesi Malaysia, napa pasang tema wulan Ramandhan, utawi Riyaya Idul Fitri.Suwun. Puryono| Pirembagan! 3 Agustus 2013 13.43 (UTC)

Juli 2013[sunting | sunting sumber]

Usul Fakfak airport.jpg, bandhar udhara Fakfax, Papua Kulon, Indonésia. Tres pirembagan 2 Juni 2013 04.13 (UTC)

Juni 2013[sunting | sunting sumber]

Usul Madina Haram at evening.jpg, Panorama Mesjid Al Nabawi ing Medinah utawi Al-Masjed Al-Nabawi Mihrab.jpg, Mihrab Nabi Muhammad ing Mesjid Al-Nabawi. Tres pirembagan 2 Juni 2013 04.19 (UTC)


Matur nuwun Mas Chafid. Sampun kula pasang. Salam. Tres pirembagan 4 Juni 2013 15.01 (UTC)

Mei 2013[sunting | sunting sumber]

Namung usul kangge gambar pilihan wulan Mei, Napoléon Bonaparte tilar donya tanggal 5 Mei 1821. Panjenenganipun tilas Raja Prancis ingkang tilar donya ing pengasingan.

Chafid pirembagan 27 April 2013 01.53 (UTC)

Matur nuwun Mas Chafid, teras kula pasang amargi sampun tanggal 1 Mei 2013.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 1 Mei 2013 16.15 (UTC)

April 2013[sunting | sunting sumber]

Kartini - Kardinah - Roekmini

Tiga bersaudara dari tanah jawa. eMpu  «Caturan»  29 Maret 2013 03.27 (UTC)

Sarujuk Pak, matur nuwun.

Chafid pirembagan 29 Maret 2013 03.45 (UTC)

Maret 2013[sunting | sunting sumber]

Monjali > Kanggo mengeti Serangan Umum 1 Maret 1948.

Monjali :: Monumen Jogja Kembali

 eMpu  «Caturan»  21 Februari 2013 02.53 (UTC)

Sarujuk.Matur nuwun Pak Empu. Puryono| Pirembagan! 21 Februari 2013 03.03 (UTC)
Sarujuk Pak

Chafid pirembagan 21 Februari 2013 03.08 (UTC)

Pebruari 2013[sunting | sunting sumber]

Kembang Melati

Wis suwé ora mambu tanduran.  eMpu  «Caturan»  30 Januari 2013 01.22 (UTC)

Januari 2013[sunting | sunting sumber]

Usul: New Years Eve 2008-2009 -1.jpg View of Gothenburg from the docks at New Years Eve 2008. Tres pirembagan 14 Desember 2012 22.16 (UTC)

Sarujuk.Salam Puryono| Pirembagan! 26 Desember 2012 23.55 (UTC)

Taun 2012[sunting | sunting sumber]

Desember 2012[sunting | sunting sumber]

Sinterklas ing sekolah Montessori ing Malang, Jawa Wétan, taun 1935.
Salam. Meursault2004ngobrol 30 November 2012 19.50 (UTC)

November 2012[sunting | sunting sumber]

Tugu pahlawan Surabaya.  eMpu  «Caturan»  1 November 2012 03.13 (UTC) Tugu Pahlawan Surabaya.jpg

Sarujuk, Mas Empu. Wis tak pasang dhisik (amerga tanggal siji isih kothong), yèn arep digenti ya mangga waé. Salam, Naval Scene pirembagan 1 November 2012 07.12 (UTC)

Oktober 2012[sunting | sunting sumber]

Usul tari Ramayana Shinta Javanese Dance Ramayana Shinta 2.jpg.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 1 Oktober 2012 05.44 (UTC)

sarujuk, mas. Katoné gambaré jelas. ang pirembagan 1 Oktober 2012 07.24 (UTC)
Matur nuwun Pak Anggoro teras kula pasang.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 1 Oktober 2012 16.31 (UTC)

September 2012[sunting | sunting sumber]

Usul Gambar wong mbatik Wong Batik. Puryono| Pirembagan! 1 September 2012 16.44 (UTC)

Sarujuk.Pras pirembagan 1 September 2012 17.02 (UTC)

Agustus 2012[sunting | sunting sumber]

Lawang Sèwu durung sempet didokok. Apa arep didokok kanggo sasi Agustus waé? Meursault2004ngobrol 1 Juli 2012 02.03 (UTC)

Sarujuk.Pras pirembagan 1 Agustus 2012 02.10 (UTC)

Juli 2012[sunting | sunting sumber]

Amerga ing sasi Juni diwènèhi gambar bal-balan, saiki usulan saka Juni takdokok ing Juli 2012. Meursault2004ngobrol 1 Juli 2012 00.03 (UTC)

Juni 2012[sunting | sunting sumber]

Usul gambar pilihan wulan Juni 17th century Central Tibeten thanka of Guhyasamaja Akshobhyavajra, Rubin Museum of Art.jpg. Puryono| Pirembagan! 30 Mei 2012 12.22 (UTC)

Mei 2012[sunting | sunting sumber]

Wis tanggal siji kok isih kothong? Piye yen gambar iki wae??Pras pirembagan 1 Mei 2012 14.56 (UTC) Kuil Sam Po Kong

Wah tibake wis tau dipasang, mangga diaturi golek gambar liyane. Pras pirembagan 2 Mei 2012 00.22 (UTC)

Yen durung oleh ide, apa gambar Lawang Sewu iki wae ya? Lawang sewu.JPG. Pras pirembagan 2 Mei 2012 00.47 (UTC)

Mangga pak! Meursault2004ngobrol 2 Mei 2012 12.03 (UTC)

Wah sejatosipun kula gadhah usul sanès, Foto. Pembukaan "Kartinischool" (Sekolah Kartini) pada tanggal 2 Mei 1915 di Bogor di rumah Jalan Panaragan 19. COLLECTIE TROPENMUSEUM De opening van de Kartinischool op 2 mei 1915 in Buitenzorg in het huurhuis Panaragan 19. TMnr 60002656.jpg, sekalian mèngeti Dinten Pendhidhikan Nasional. Nanging kula ugi sarujuk gambar Lawang Séwu dipunpasang, amargi gambaripun saé. Gambar Sekolah Kartini Bogor kanggé usulan wulan April utawi Mei 2013 kémawon. Tracy pirembagan 2 Mei 2012 13.48 (UTC)

Wah, sajake sasi Mei iki luwih trep pasang gambar Sekolah Kartini ya? Gambar Lawang Sewu bisa mengko sasi Juni. Matur nuwun.Pras pirembagan 2 Mei 2012 14.16 (UTC)

April 2012[sunting | sunting sumber]

Usul gambar pilihan April 2012 Istana MaimunPras pirembagan 1 April 2012 02.50 (UTC)

Sarujuk, Pak Pras.Langsung kula pasang. Puryono| Pirembagan! 1 April 2012 12.21 (UTC)

Maret 2012[sunting | sunting sumber]

Supersemar

Supersemar (Surat perintah Sebelas MAret).  eMpu  :: Caturan  29 Februari 2012 14.48 (UTC)

Pebruari 2012[sunting | sunting sumber]

Kok durung ana pilihan ya?? Nek gambar Masjid Agung Jateng iki wae piyé? idhep-idhep mèngeti dina Maulid Nabi sing tiba ing tgl 5 Februari?

Masjid Agung Jateng Indonesia4.jpg
Nuwun sewu ugi nuwun pangampunten,salajengipun titiwanji gambar pilihan kunjuk dipunpajang ugi punika sampun tanggal 01 Februari utawi sampun mepet, mbok bilih mboten wonten gambar pilihan sanesipun,nuwun ijinipun gambar pilahan Masjid Agung Jateng kawula pasang.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 1 Februari 2012 16.40 (UTC)

Januari 2012[sunting | sunting sumber]

Usul saking pak Empu Sasando, alat musik khas Nusa Tenggara Timur

Sasando

Taun 2011[sunting | sunting sumber]

Desember 2011[sunting | sunting sumber]

Weihnachtsbaum klein.jpg

Kok durung ana pilihan ya? Pras pirembagan 1 Desember 2011 06.32 (UTC) Wektune wis nyluthek, yen iki bae kepriye? Gambar wit natal sing paling cilik sadonya (dhuwure mung 14 milimeter) kanggo mangayubagya dina Nata sing arep teka?

Sarujuk Pak Pras. Puryono| Pirembagan! 1 Desember 2011 10.57 (UTC)

Usul Sasando, alat musik khas Nusa Tenggara Timur

Sasando
Matur nuwun Pak Empun sampun giat ting WBJ.Nuwun sewu menawi alat musik khas Nusa Tenggara Wétan punika dipunagem ing sasi Januari 2012 dos pundi.Ingkang gambar usulan Pak Pras kadosnipun langkung cocok kalian paringatan Natal ing sasi Desember 2011.Nuwun Patunjukipun.Salam Taklim. Puryono| Pirembagan! 1 Desember 2011 14.24 (UTC)

Sarujuk sasandonipun kanggé wulan Januari 2012 kémawon. Gambar wit natal paling alit sampun kula pasang. Matur nuwun. Tracy pirembagan 1 Desember 2011 15.35 (UTC)

Nopember 2011[sunting | sunting sumber]

Ampera Bridge, Palembang.jpg Ana Sea Games nang Palembang. Empu rembugan 14:18, 3 Juni 2011 (UTC)


Oktober 2011[sunting | sunting sumber]

Amurbridge2.jpg

Kali Amur nomer 9 paling dawa ing donya. PL09Puryono| Pirembagan! 08:53, 10 September 2011 (UTC)




September 2011[sunting | sunting sumber]

World Trade Center ing Maret 2001

Pèngetan WTC. Taun iki wis 10 taun kepungkur dibom. Meursault2004ngobrol 07:20, 1 April 2011 (UTC)

Agustus 2011[sunting | sunting sumber]

Gambar Monas. Meursault2004ngobrol 14:42, 17 Maret 2011 (UTC)

Monas

Juli 2011[sunting | sunting sumber]

Mangga dipilih yen ana sing cocok PON XVII Juli 2008, isih akeh sing durung diunggah. Sanko rembugan 14:47, 11 April 2011 (UTC)

Usul gambar upacara pambukaan PON Samarinda iki wae piye? Kalan racetrack Samarinda PON 2008.jpg kanggo nyemangati Palembang. Pras rembugan 00:37, 2 Juni 2011 (UTC)

Juni 2011[sunting | sunting sumber]

Wah lali iki. Meursault2004ngobrol 06:29, 1 Juni 2011 (UTC)

Wah wektune wis nyluthek. Piye yen iki wae pas 1 Juni pengetan dina laire Pancasila? Pancasila Perisai.svg Pras rembugan 00:33, 2 Juni 2011 (UTC)
Garuda Pancasila.jpg iki ya apik ana tulisan Bhinneka Tunggal Ika, selaras karo artikel pilihan. Empu rembugan

Sarujuk, tak pasang wae ya, wis kepancal ki :) Pras rembugan 05:02, 2 Juni 2011 (UTC)

Mei 2011[sunting | sunting sumber]

Buddha1.jpg Mèngeti Dina Waisak. Pras rembugan 00:21, 3 Maret 2011 (UTC)

Sarujuk. Meursault2004ngobrol 13:12, 15 Maret 2011 (UTC)
Apik, aja nganti telat masange. Sanko rembugan 23:17, 9 April 2011 (UTC)

Lho tibakné wis tau dipasang dadi gambar pilihan: Wikipedia:Gambar pilihan/2007 10. Banjur saliyané iku, gambar iki ora ana sumberé. Mbokmenawa luwih apik golèk gambar Buddha liya. Meursault2004ngobrol 00:34, 10 April 2011 (UTC)

Kepriyé gambar Buddha sing iki, saka Jepang Mandala1 detail.jpg utawa Kamakura Budda Daibutsu front 1885.jpg? Tracy rembugan 19:02, 10 April 2011 (UTC)

Sing tengen mbak, Buddha Daibutsu. Meursault2004ngobrol 19:29, 10 April 2011 (UTC)

Sarujuk sing tengen. Sanko rembugan 14:40, 11 April 2011 (UTC)

April 2011[sunting | sunting sumber]

Golèk sing ana gandhèngané karo Ibu Kartini utawa gerakan émansipasi wanita. Meursault2004ngobrol 14:04, 15 Maret 2011 (UTC)

Sepur métro sing mlèsèt

Gambar April mop saka Denmark. Meursault2004ngobrol 07:08, 1 April 2011 (UTC)

Durung ana gambar sing dipilih ya? Sanko rembugan 13:23, 2 April 2011 (UTC)

Sarujuk mas Revo, sampun kula pasang sekalian. Tracy rembugan 13:33, 2 April 2011 (UTC)
Matur nuwun mbak! Meursault2004ngobrol 21:33, 3 April 2011 (UTC)

Maret 2011[sunting | sunting sumber]

Apokat.jpg Pras rembugan 00:21, 3 Maret 2011 (UTC)

Februari 2011[sunting | sunting sumber]

Kuil Sam Po Kong

Pas Imlek piye yen gambar iki? Pras rembugan 20:47, 1 Februari 2011 (UTC)

Sarujuk Tracy rembugan 02:35, 2 Februari 2011 (UTC)

Suwun menawa ngono. Meursault2004ngobrol 06:55, 2 Februari 2011 (UTC)

sip ang rembugan 12:27, 2 Februari 2011 (UTC)

Januari 2011[sunting | sunting sumber]

KBRI Den Haag

Apa ya? nyuwun pamrayoga.Pras rembugan 09:48, 30 Desember 2010 (UTC)

Kepriyé nèk gambar musim salju ing Asia, Eropah utawa Amérika? Meursault2004ngobrol 11:19, 30 Desember 2010 (UTC)

Wah cocog iku mas, Januari wayahé adhem-adhem, tur wektuné ya wis mefet. mangga dipasang waé. Pras rembugan 11:56, 30 Desember 2010 (UTC)

Matur nuwun. Ing omah aku nduwé gambaré KBRI Den Haag sing kodanan salju. Mbok menawa cocog. Meursault2004ngobrol 12:04, 30 Desember 2010 (UTC)

Mangga pak gambaré. Meursault2004ngobrol 13:01, 31 Desember 2010 (UTC)

Taun 2010[sunting | sunting sumber]

Desember 2010[sunting | sunting sumber]

'Church of nativity(Bethlehem)'.JPG

Usul gambar Greja Asal Mula ing Bethlehem papan laire Yesus.Pras rembugan 10:56, 2 Maret 2010 (UTC)

November 2010[sunting | sunting sumber]

Sapi kurban

Usul dipaske dina Idul Adha (Idul Qurban). Pras rembugan 10:56, 2 Maret 2010 (UTC)

Oktober 2010[sunting | sunting sumber]

Reca perang Oktober ing Mesir

Usul pengetan prastawa Perang Oktober.Pras rembugan 10:56, 2 Maret 2010 (UTC)

September 2010[sunting | sunting sumber]

Sholat Ied

Usul dipasna Hari Iedul Fitri ing Sasi September 2010. Pras rembugan 10:56, 2 Maret 2010 (UTC)

Agustus 2010[sunting | sunting sumber]

Indonesia declaration of independence 17 August 1945.jpg

Senajan resolusi cendhek nanging kebak sajarah (proklamasi). Pras rembugan 10:56, 2 Maret 2010 (UTC)

Juli 2010[sunting | sunting sumber]

Mimbar ing Masjidil Aqsa
Usul dipasna Isra Mi'raj Nabi Muhammad SAW. Pras rembugan 01:19, 2 Maret 2010 (UTC)

Juni 2010[sunting | sunting sumber]

Mutiara Maxima
, Usul sasi Juni watune yakuwi mutiara. Pras rembugan 01:19, 2 Maret 2010 (UTC)
Sarujuk. Meursault2004ngobrol 10:37, 1 Mei 2010 (UTC)

Mei 2010[sunting | sunting sumber]

endhog paskah

Usul (saka commons) pas tgl 13 Mei 2010 Dina kenaikan Yesus Kristus.Pras rembugan 01:19, 2 Maret 2010 (UTC)

Menawa endhog Paskah kurang pas. Takgolèki gambar dhisik. Meursault2004ngobrol 06:27, 1 Mei 2010 (UTC)


Wah sing kanggo sasi Juni wis takpasang dhisik ... Mengko dipindhah manèh. Meursault2004ngobrol 06:40, 1 Mei 2010 (UTC)
Aku seneng gambar sing iki. Kepriyé? Meursault2004ngobrol 06:57, 1 Mei 2010 (UTC)
gambar Mékrad Gusti Yésus in sawijining naskah saka Suriah abad kaping 5-6
Mangga, aku sarujuk waé.Pras rembugan 08:05, 1 Mei 2010 (UTC)

Matur nuwun. Meursault2004ngobrol 09:08, 1 Mei 2010 (UTC)

April 2010[sunting | sunting sumber]

Makam Ibu Kartini

Usul dipasna dina Kartini. Pras rembugan 01:19, 2 Maret 2010 (UTC)

Wah lagi sadar ... tibakné sing takpasang sasi kepungkur gambaré sing luput. Nuwun sèwu pak Pras. Meursault2004ngobrol 06:26, 1 Mei 2010 (UTC)

Maret 2010[sunting | sunting sumber]

Ana usulan kanggo gambar pilihan sasi Maret iki? Pas taun macan apa masang
macan sumatra
saka common iki waé ya? Pras rembugan 23:25, 1 Maret 2010 (UTC)
Wis cocok wae mas Pras. Sabudis rembugan 00:19, 2 Maret 2010 (UTC)

Februari 2010[sunting | sunting sumber]

Apa ya?Pras wicara 21:19, 1 Februari 2010 (UTC)

Usulku iki Ruin St Paul Church Macau.jpg , piye? NaidNdeso wicara 01:28, 5 Februari 2010 (UTC)

Wah apik iki gambaré.. Mas Pras, mbak Tracy, piye miturut panjenengan?
Sabudis wicara 01:48, 5 Februari 2010 (UTC)


Iki gambar-e tak jepret dewe lho... NaidNdeso wicara 07:42, 5 Februari 2010 (UTC)

Apik tenan. Sip tak pasangé sisan. Tracy wicara 09:23, 5 Februari 2010 (UTC)

Januari 2010[sunting | sunting sumber]

Wah lali aku ... gambar pilihané apa ya? Meursault2004ngobrol 10:32, 6 Januari 2010 (UTC)

Mas lali, aku bingung, mas Sabudis ana usul?Pras wicara 10:33, 6 Januari 2010 (UTC)

Usul : Nandur pari kethok Jawané lan miwiti taun. Sabudis wicara 02:19, 7 Januari 2010 (UTC)

Wah apik iku mas, aku setuju ae.Pras wicara 09:31, 7 Januari 2010 (UTC)

Mas Revo, mas Ang, mb Tracy, mas Sabudis dan teman-teman lainnya, nyuwun idi pangestu gambar pilihane tak pasang wae ya, soale wis seminggu tanpa gambar. Nek cara Jawa iku ditari meneng wae rak dianggep "gelem" :) Pras wicara 07:53, 8 Januari 2010 (UTC)

Monggo mas Pras, aku isih dines nang luar kota, dadi nyuwun pangapunten menawi kirang aktif.Sabudis wicara 09:29, 18 Januari 2010 (UTC)

Taun 2009[sunting | sunting sumber]

Desember 2009[sunting | sunting sumber]

Panganan Turki

Gambar panganan Idul Adha khas Turki. Meursault2004ngobrol 07:01, 1 November 2009 (UTC)

Saé mas, kula sarujuk kémawon.Pras wicara 11:29, 1 November 2009 (UTC)

November 2009[sunting | sunting sumber]

View in 1986 from the west side of graffiti art on the wall's infamous "death strip"

Gambar Témbok Berlin, amerga saiki wis tanggap warsa 20 taun. Meursault2004ngobrol 13:31, 23 Agustus 2009 (UTC)

Sarujuk. Pras wicara 01:35, 24 Agustus 2009 (UTC)

Oktober 2009[sunting | sunting sumber]

Apa iki énaké? Meursault2004ngobrol 22:27, 29 September 2009 (UTC)

Piyé yèn iki?:
T-55 skos RB.jpg
sinambi mèngeti Dina TNI 5 Oktober sing mesin perangé wis uzur kaya gambar iki? Utawa liyané waé sumangga, aku durung ana idhé. Pras wicara 22:41, 29 September 2009 (UTC)

Apik-apik waé. Aku ora ngerti yèn TNI nganggo tank Rusia sing wis uzur :-) Meursault2004ngobrol 22:53, 29 September 2009 (UTC)

Sida tenan iki gambar tank T-55, Wis kasèp soalé? Meursault2004ngobrol 06:23, 1 Oktober 2009 (UTC)

September 2009[sunting | sunting sumber]

Au Clair de la Lune children's book 2.jpg Gambar not musik lagu paling tuwa sing naté karekam. Dadi gambar pilihan ing Wikipedia Inggris tanggal 26 Juni 2009 mawa rekamané. Meursault2004ngobrol 10:34, 26 Juni 2009 (UTC)

Sarujuk. Maturnuwun. Lha nèk ngéné iki rada kepénak, wis duwé cèlèngan, kari masang ing titiwanciné.Pras 12:05, 26 Juni 2009 (UTC)

Agustus 2009[sunting | sunting sumber]

Usul: mejid Nabawi (pas sasi pasa).Pras 21:58, 6 Juni 2009 (UTC)

Sarujuk, jeprètan pak Pras :-) Meursault2004ngobrol 10:34, 26 Juni 2009 (UTC)
Sasi wingi wae wés sarujuk, kok. Ali Munir 10:36, 29 Juni 2009 (UTC)

Juli 2009[sunting | sunting sumber]

Usul: gambar panèn pari iki.Pras 21:58, 6 Juni 2009 (UTC)

OK sarujuk. Meursault2004ngobrol 10:33, 26 Juni 2009 (UTC)

Juni 2009[sunting | sunting sumber]

Aku arep mélu milih kok durung ana gambare. Mangga padha usul Ali Munir 15:38, 30 Mei 2009 (UTC)

Iya e.. saben sasi kok mesthi keslepek wektuné. Piyé yèn iki: gambar panèn pari iki, utawa iki: gambar kali ngarep guwa (jeprètan mas Munir?), utawa gambar iki: mejid Nabawi (hehe jeprètanku dhéwé kok diajokaké :) )Pras 08:30, 1 Juni 2009 (UTC)
Waduh, Mas Pras. Foto ngono (jepretanku) kok diajokaké. Ngisin-ngisini. Piyé yen gambar Masjid Nabawi waé? Luwih macem! Ali Munir 10:43, 4 Juni 2009 (UTC)

Foto guwa iku tak kira luwih "nJawani", sinambi mopulèraké papan wisata jeron negara. Nèk dha setuju mengko gambar mesjid Nabawi dipasang sasi pasa waé (Oktober)?. Miturut panemuku Nèk wis gak ana gambar lokalan sing apik lagi gambar manca utawa njupuk saka commons. Kadospundi mas Revo?, mbak Tres? mas Ang? Pras 20:36, 4 Juni 2009 (UTC)

Mei 2009[sunting | sunting sumber]

Mangga urun usulan GP kanggé wulan Mei 2009. Pras 00:35, 1 Mei 2009 (UTC)

Kados pundi manawi gambar Nebula: Nursery of New Stars - GPN-2000-000972.jpg kados usulipun mbak Tress? Pras 01:03, 1 Mei 2009 (UTC)

Ya sarujuk. Meursault2004ngobrol 09:54, 3 Mei 2009 (UTC)

April 2009[sunting | sunting sumber]

Apa ya apiké iki? Meursault2004ngobrol 13:59, 31 Maret 2009 (UTC)

Apa iki: Prangko RA Kartini.jpg (April), utawa iki:Ac.meinkampf.jpg ben nyantol karo artikel sing arep dipilih yen sida? Utawa mbokmanawa ana pilihan liyané? Pras 02:49, 4 April 2009 (UTC)


Gambar prangko waé, yèn artikel pinilihé wis Hitler. Meursault2004ngobrol 05:56, 4 April 2009 (UTC)

Nanging tak-pikir tak-kira iki ora olèh amerga status lisènsiné fair use. Meursault2004ngobrol 06:09, 4 April 2009 (UTC)

Kepriyé yèn iki waé Maja.JPG Maja (Aegle marmelos (L.) Correa, iku jinising jeruk-jerukan utawa Rutaceae) sing wité kuat ing panggonan sing angel nanging godhongé gampang rontok. Pras 11:24, 4 April 2009 (UTC)

Sip, sarujuk Maja. Langsung pun damel nggih... :) Tracy 14:28, 9 April 2009 (UTC)

Maret 2009[sunting | sunting sumber]

Wah iki lali manèh ... Apa ya? Meursault2004ngobrol 11:56, 1 Maret 2009 (UTC)

Iya wis keslepek :), kepriyé yèn njupuk gambar 50px, yaiku gambar "Kreteg Mehmed Paša Sokolović" nyebrangi Kali Drina, ing Višegrad, Bosnia wétan, salah siji Situs warisan donya sing diwangun dening Wangsa Ottoman ing taun 1577. Kreteg ini dadi inspirasi novel The bridge over the Drina anggitan Ivo Andrić sing menangake bebungah Nobel Sastra.

(Tanggal 1 Maret pas dina kamardikan Bosnia-Herzagovina)

OK. Sarujuk. Meursault2004ngobrol 10:46, 2 Maret 2009 (UTC)

Februari 2009[sunting | sunting sumber]

Gambar iki waé ya
Iceberg with hole near sanderson hope 2007-07-28 2.jpg
dienggo ing sasi Februari. Meursault2004ngobrol 22:42, 31 Januari 2009 (UTC)
Sarujuk, katrangan cekak tak kira bisa njupuk saka stub Gunung ès.Pras 07:09, 1 Februari 2009 (UTC)

Januari 2009[sunting | sunting sumber]

Apa ya ing sasi Januari mengko? Supaya ora kasèp manèh. Meursault2004ngobrol 16:40, 15 Desember 2008 (UTC)

Supaya gandhèng karo artikel pilihan kang diusulaké Pamanasan global kepriyé yèn salah siji saka gambar iki?
Menawi sarujuk salah setunggal saking gambar punika sumangga dipurpertal :) Tracy 16:34, 4 Januari 2009 (UTC)
Sarujuk gambar ingkang kaping sepindhah
Iceberg with hole near sanderson hope 2007-07-28 2.jpg
punika, nanging katranganipun kedah dipun pertal rumiyin njih hehe.Pras 03:40, 7 Januari 2009 (UTC)

Taun 2008[sunting | sunting sumber]

Desember 2008[sunting | sunting sumber]

Wah sampun tanggal 9 Desember nanging dèrèng wonten gambar pilihanipun. Amargi mèh riyaya Natal, pripun menawi:

Utawi wonten usul gambar sanès? Tracy 04:57, 10 Desember 2008 (UTC)

kula sarujuk.ang 06:44, 10 Desember 2008 (UTC)

Sarujuk Vatikan, sampun wonten artikelipun, nanging gambar ahli nujum langkung ngejrèng.Pras 10:38, 10 Desember 2008 (UTC)

Kula cobi Vatikan nggih, amargi gambar puniki sampun naté dados gambar pilihan ing commons. Tracy 01:11, 11 Desember 2008 (UTC)

Wah nuwun sèwu dangu mboten online ... Meursault2004ngobrol 16:37, 15 Desember 2008 (UTC)

November 2008[sunting | sunting sumber]

Wah apa iki ya? Meursault2004ngobrol 19:59, 1 November 2008 (UTC)

Oktober 2008[sunting | sunting sumber]

Ketupat

Aku usul gambar iki amerga isih mangsa Lebaran. Meursault2004ngobrol 08:16, 30 September 2008 (UTC)

September 2008[sunting | sunting sumber]

Bison Amérika

Aku usul péngin mènèhi gambar iki. Gambar iki tau dadi gambar pinilih, lan rumangsaku ya apik. 08:00, 1 September 2008 (UTC)

Gambar pilihan wulan iki apa ya? Pras 00:08, 2 September 2008 (UTC)

Kepriyé yèn iki? Meursault2004ngobrol 00:12, 2 September 2008 (UTC)

Sarujuk. Wulan pasa iki pancèn kudu akêh mangan daging, bèn ora lemes ngèdhité. Yèn bisa beciké kanggo wulan Oktober lan Desember wis wiwit kita lilang-liling dhisik. Pras 00:26, 2 September 2008 (UTC)

Wah nèk wulan Pasa akèh mangan daging tegesé sajatiné gambar masakan daging, contoné rendhang :-) Nanging biasané ing commons pancèn gambar2 sato kéwan lan tetandhuran sing apik-apik. Mengko dideleng manèh kanggo sasi-sasi sabanjuré. Meursault2004ngobrol 10:35, 2 September 2008 (UTC)

Juli 2008[sunting | sunting sumber]

Ana idé apa ya kanggo gambar pilihan? Meursault2004ngobrol 19:35, 3 Juli 2008 (UTC)

Wah jan bingung nèk kon milih gambar amarga anané mung sithik tur kurang apik. Sing rada mèmper mbokmanawa: Niagara, Kali Tambo, Hanuman. Mb Tres biasané sing pinter golèk gambar.Pras 23:10, 3 Juli 2008 (UTC)
Aku sarujuk gambar Niagara, pengantaré ya wis ana ing artikel Niagara. Mengko pranala sing isih abang tak réwangi gawé. (Nuwun séwu absen radi dangu, saweg wonten acara tutup taun pelajaran kaliyan sedaya guru lan karyawan sekolah dhateng Bandung). Tracy 02:48, 4 Juli 2008 (UTC)

OK, aku uga sarujuk. Meursault2004ngobrol 06:00, 4 Juli 2008 (UTC)

Deleng uga[sunting | sunting sumber]