Dharma

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Dharma ing KamusWiki.

Dharma utawa darma (éjaan miturut KBBI) iku sawijining istilah sing dijupuk saka basa Sansekerta lan teges dhasaré yaiku kewajiban, aturan lan kabeneran. Saliyané ing basa Melayu utawa basa Indonésia ditepungi uga tembung derma sing adhedhasar tembung iki uga. Tembung dharma bisa ngrujuk manéka perkara.

Agama[sunting | sunting sumber]

  • Konsèp dharma jroning agama Hindu
  • Konsèp dhamma jroning agama Buddha

Jeneng papan[sunting | sunting sumber]

Toponim[sunting | sunting sumber]

Perguruan tinggi[sunting | sunting sumber]

Perusahaan lan organisasi[sunting | sunting sumber]

Sastra[sunting | sunting sumber]

Tokoh[sunting | sunting sumber]

Sapérangan tokoh sing jenengé ngandhut tembung dharma:

Liya-liya[sunting | sunting sumber]


Disambig.svg
Puniki kaca disambiguasi nami tiyang (ingkang sok dipunginaaken kanggé nami papan panggénan) — satunggiling bantuan navigasi kanggé ngarahaken Penjenengan tumuju dhumateng artikel ingkang leres, ing antawisipun sapérangan tiyang ingkang kagungan nami ingkang sami. Menawi Panjenengan dumugi kaca puniki langkung pranala saking artikel sanès, wonten saénipun Panjengengan wangsul dhumateng artikel kasebat lan ngleresaken pranalanipun supados langsung tumuju dhumateng artikel tiyang ingkang leres.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dharma&oldid=839369"