Dhaptar tim Bal-balan ing donya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ing ngisor iki dhaptar ringkes tim bal-balan saka saindhenging donya sing disusun miturut jeneng negara. Mung tim-tim sing main ing tataran paling dhuwur ing saben negara sing kalebu dhaptar iki; kanggo tim-tim ing tingkat sing luwih cebdhèk, pirsani artikel pepak sing kapisah (mung sawetara negara waé).

Cathetan: Sawetara klub ora main ing liga negara asal nanging main ing kompetisi negara tangga. Ana cathetan cilik tumrap klub-klub kasebut.

Albania[sunting | Sunting sumber]

Amérika Sarékat[sunting | Sunting sumber]

Andorra[sunting | Sunting sumber]

Argentina[sunting | Sunting sumber]

Armenia[sunting | Sunting sumber]

Australia[sunting | Sunting sumber]

Austria[sunting | Sunting sumber]

Azerbaijan[sunting | Sunting sumber]

Walanda[sunting | Sunting sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Walanda

Belarus[sunting | Sunting sumber]

Belgia[sunting | Sunting sumber]

Bosnia-Herzegovina[sunting | Sunting sumber]

Brasil[sunting | Sunting sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Brasil

Bulgaria[sunting | Sunting sumber]

Cina[sunting | Sunting sumber]

Ceko[sunting | Sunting sumber]

Denmark[sunting | Sunting sumber]

Ekuador[sunting | Sunting sumber]

Estonia[sunting | Sunting sumber]

Finlandia[sunting | Sunting sumber]

Hungaria[sunting | Sunting sumber]

Indonesia[sunting | Sunting sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Indonesia

Inggris[sunting | Sunting sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Inggris

Iran[sunting | Sunting sumber]

Islandia[sunting | Sunting sumber]

Irlandia[sunting | Sunting sumber]

Israel[sunting | Sunting sumber]

Italia[sunting | Sunting sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Italia

Jamaika[sunting | Sunting sumber]

Jepang[sunting | Sunting sumber]

Jerman[sunting | Sunting sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Jerman

Kanada[sunting | Sunting sumber]

Kolombia[sunting | Sunting sumber]

Korea Selatan[sunting | Sunting sumber]

Kroasia[sunting | Sunting sumber]

Latvia[sunting | Sunting sumber]

Meksiko[sunting | Sunting sumber]

Norwegia[sunting | Sunting sumber]

Prancis[sunting | Sunting sumber]

Lihat: Daftar klub bal-balan di Prancis

Peru[sunting | Sunting sumber]

Polandia[sunting | Sunting sumber]

Portugal[sunting | Sunting sumber]

Rumania[sunting | Sunting sumber]

Rusia[sunting | Sunting sumber]

Selandia Anyar[sunting | Sunting sumber]

Serbia lan Montenegro[sunting | Sunting sumber]

Sierra Leone[sunting | Sunting sumber]

Skotlandia[sunting | Sunting sumber]

Slovenia[sunting | Sunting sumber]

Spanyol[sunting | Sunting sumber]

Pirsani: Dhaptar klub bal-balan ing Spanyol

Swedia[sunting | Sunting sumber]

Swiss[sunting | Sunting sumber]

Turki[sunting | Sunting sumber]

Ukraina[sunting | Sunting sumber]

Wales[sunting | Sunting sumber]

Yunani[sunting | Sunting sumber]

Deleng uga[sunting | Sunting sumber]