Dhaptar piranti pawon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Piranti pawon iku piranti sing umumé dipigunakaké kanggo kagiatan masak utawa olah-olah, penyajian masakan lan panganan sarta perlengkapan mangan lan ngombé. Piranti pawon dumadi saja werna-werna jinis piranti utawa prabot, wiwit saka sing tradhisional nganti tekan oiranti modhèrn sing umumé gumantung marang sumberdaya listrik.

Jinis piranti[sunting | sunting sumber]

Bahan bakar[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.