Dhaptar papan wisata ing Paris

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Menara Eiffel, salah satunggaling papan wisata ing kutha Paris, Perancis

Paris, Perancis minangka kutha ingkang sugih sajarah lan budaya, kanthi 30 juta pangunjung luar negeri per taunipun, Paris dados salah satunggaling kutha ingkang paling kathah dipunkunjungi ing donya.[1] Kathah-kathahipun keunikan Paris dumunung wonten ing monumèn lan arsitèkturipun, kados Arc de Triomphe, Menara Eiffel lan margi lan bangunan Haussmann neo-klasik, ananging Paris ugi dados sumber kanggé atraksi modern sanès kados Disneyland Paris. Museum, opera lan ruang konser Paris ugi dados sumber budaya lan hiburan ing Paris.

Ing Kutha Paris[sunting | sunting sumber]

Ing sakitar Paris[sunting | sunting sumber]

Delengen Uga[sunting | sunting sumber]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]