Dhaptar gaya langi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Gaya Langi yaiku cara kang dianggo kanggo nglangi. Cara nglangi ana manéka warna. Semana uga wong kang renang bisa nglangi kanthi nggunakaké sikil kiwa lan tengen lan bisa uga migunakake tangan kaloro.

  1. Gaya kupu-kupu.
  2. Gaya bébas
  3. Gaya katak
  4. Gaya dada
  5. Gaya punggung


Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dhaptar_gaya_langi&oldid=876824"