Dhaptar Présidhèn Aljazair

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lambang negara Républik Démokratik Rakyat Aljazair

Présidhèn Aljazair iku kepala pamaréntahan kapilih uga kepala negara ing Républik Démokratik Rakyat Aljazair. Présidhèn Aljazair minangka uga Komandhan Paling Dhuwur jroning Angkatan Bersenjata Aljazair. Posisi iki, saiki dijabat Présidhèn Abdelaziz Bouteflika.

Kaca iki nampilké daftar présidhèn lan kepala negara Aljazair wiwit taun 1962.

Pamaréntahan Provisional Républik Aljazair[sunting | sunting sumber]

Negara Aljazair[sunting | sunting sumber]

Républik Démokratik Rakyat Aljazair[sunting | sunting sumber]