Dhaptar Mentri Manca Negara Jepang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Menteri Manca Negara (外務大臣 Gaimu daijin?) Jepang iku mentri anggota Kabinet Jepang sing duwé tanggung jawab kanggo urusan manca negara lan pamimpin Kamentrian Manca Negara.

Pejabat Mentri Manca Negara Jepang saiki yaiku Hirofumi Nakasone.

Dhaptar mentri[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]