Destiny's Child

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wyclef Jean remixed the song "No, No, No", which became Destiny's Child's first successful single.
Michelle Williams joined the group as a replacement for Luckett and Roberson.
Destiny's Child
Destiny's Child
Anggota terakhir Destiny's Child, dari kiri ke kanan, Kelly Rowland, Michelle Williams, dan Beyoncé Knowles
Anggota terakhir Destiny's Child, dari kiri ke kanan, Kelly Rowland, Michelle Williams, dan Beyoncé Knowles
Latar wuri
Asal Houston, Texas, Amerika Serikat
Génré R&B, Pop
Taun aktif 1990 - 2005
Label Columbia, Music World Music
Magepokan karo Girl's Tyme
The Dolls
Solange Knowles
Missy Elliott
Rodney Jerkins
Che
Patty
Destiny's child pt.2
Ella Brothers
Tilas anggota
Beyoncé Knowles (1990–2005)
Kelly Rowland (1992–2005)
Michelle Williams (2000–2005)
LaTavia Roberson (1990–2000)
LeToya Luckett (1993–2000)
Farrah Franklin (2000)

Destiny's Child (kadang dipunsèbat ugi DC utawi DC3) inggih punika kelompok musik R&B lan Pop saking Amerika Serikat ingkang beranggotakan Beyoncé Knowles, Kelly Rowland lan Michelle Williams. DC nggadahi sèkawan album studio ingkang natè kasadè langkung saking 50 yuta keping sèdaya donya .[1][2] According to the World Music Awards }} Dipundiriakèn ing taun 1990 ing Houston, Texas, Destiny's Child mèdalakèn album perdana ingkang bertitel Destiny's Child ing ngandap naungan label Columbia Records

Sejarah[sunting | sunting sumber]

DC dipundiriakèn ing taun 1990 ingkang beranggotakan Beyoncé Knowles, LaTavia Roberson, Kelly Rowland, ing Houston, Texas, ingkang dipunmanajeri dening ayah Beyonce, Mathew Knowles. Ing taun 1993, LeToya Luckett mlebet dados anggota kaping sekawan lan medalaken album perdana mereka ingkang bertitel sami kaliyan asma grup punika, Destiny's Child.

Saksampune medalaken album kaping kalih, Farrah Franklin mlebet dados anggota grup ingkang kaping gangsal ing taun 2000, ananging ing taun punika , LaTavia Roberson, LeToya Luckett d\lan Farrah Franklin mengundurkan diri lan mbentuk trio. Ngantos mlebetipun Michelle Williams dados anggota lan ngelajengaken perjuangan DC ing donya musik. Ing tanggal 12 Juni 2005 menika ngumumaken ing salebeting konser ing Barcelona, Spanyol, menawi menika badhe bubar, lan hal punika kabukti kaliyan bubaripun kelompok punika ing taun 2005.

Diskografi[sunting | sunting sumber]

Studio album[sunting | sunting sumber]

Album Sanes[sunting | sunting sumber]

Video rilis[sunting | sunting sumber]

Tur[sunting | sunting sumber]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "R&B stars Destiny's Child split", British Broadcasting Corporation, 2005-06-13. diaksès tanggal 2008-10-04. 
  2. ^ "Top Selling Artists". Recording Industry Association of America. http://riaa.com/goldandplatinumdata.php?resultpage=2&table=tblTopArt&action=. Retrieved 2008-05-24.

Pranala luar[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Destiny's Child Cithakan:Beyoncé Knowles

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Destiny%27s_Child&oldid=836052"