Desember 2008

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

22 Desember 2008 - Kanggo kapisan edisi manga Das Kapital karya Karl Marx dadi buku laris ing Jepang. (AP)

15 - Dewan Perwakilan Thailand milih Abhisit Vejjajiva saka Partai Demokrat minangka Perdana Menteri. (DetikNews)

15 - Piagam ASEAN wiwit lumaku sawisé disetujoni déning kasepuluh anggotané. Kanthi mangkono negara-negara ASEAN maju menyang arah kesatuan ekonomi lan masarakat. (The Jakarta Post)

14 - Pamaréntah Indonesia mudhunaké manèh rega BBM jinis premium dadi Rp5.000,00 per liter lan solar dadi Rp4.800,00 per liter, lumaku wiwit Senin, 15 Desember 2008 jam 00.00 WIB. (DetikFinance)

13 - Miss Rusia 2007, Ksenia Sukhinova, kapilih dadi Miss World 2008. Sauntara kuwi Miss Indonesia 2008, Sandra Angelia, dadi finalis 19 besar jroning kompetisi fast track Talent. (Global Beauties)

12 - Fiksi ngraih gelar Film Bioskop Paling Apik lan telu bebungah utama liyané ing ajang Festival Film Indonesia 2008. (Kompas.com)

Alialatas.jpg

11 - Mantan Menteri Luar Negeri Republik Indonesia Ali Alatas tilar donya ing RS Mount Elizabeth, Singapura, titi wanci jam 07.30 wektu saenggon ing yuswa 76 taun.(Kompas.com)


7 - Univèrsitas Bern maringi gelar doctor honoris causa marang John Le Carré (Yahoo! Jerman)

2 - Mahkamah Konstitusi Thailand mutusaké bakal mbubaraké partai sing kuasa Partai Kekuatan Rakyat lan nglarang Perdhana Mentri Somchai Wongsawat mèlu pulitik sajroning limang taun. (NY Times)

Uga delengen[sunting | sunting sumber]


Januari-Februari-Maret-April-Mei-Juni-Juli-Agustus-September-Oktober-November-Desember
Dasawarsa Desember Taun :
1900-an 1900 1901 1902 1903 1904 1905 906 1907 1908 1909
1910-an 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919
1920-an 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
1930-an 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
1940-an 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
1950-an 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
1960-an 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
1970-an 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
1980-an 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
1990-an 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
2000-an 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
2010-an 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
2010-an 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Desember_2008&oldid=815717"