Dermaji, Lumbir, Banyumas

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Dermaji

Peta lokasi Désa Dermaji
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Banyumas
Kecamatan Lumbir
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Dermaji iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Lumbir, Kabupatèn Banyumas, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]