Denise Ho

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
何韻詩, Denise Ho penyanyi saka Hong KOng

Denise Ho Wan-See utawa kang kondhang karo jeneng Denise Ho, iku penanyi saka Hong Kong, lair 10 Mei 1977 (umur 37) [1] Dheweké dikenal uga dadi HOCC, CC utawa Goo. Dheweké lair ning Hong Kong, nalika isih ana ning umur 11 taun dheweké karo keluargané pindah maring Kanada.[1] Mutusaké pindah amarga Denise Ho dadi pamenang ning kontes musik New Talent Singing Awards. Amarga bakaté ning bidang nyanyi, dheweké anduweni kasempatan kanggo tampil dadi penyanyi latar bebarengan karo penyanyi idolané awit cilik yaiku Anita Mui.[1]

KARIR[sunting | sunting sumber]

Denise Ho miwiti kariré ning taun 1996 sakiwisé dheweké menangaké ajang kontes nyanyi yaiku kontes New Talent Singing.[1] Nanging, debut albumé kang kaping pisanan diluncurké nalika taun 2001.[1] Danise Ho nuli mutusaké kanggo nggabung ning ngosoré label rekaman EMI ning taun 2002 ning ngisoré label EMI dheweké ing taun 2002 Denise ngluncuraké 4 album.[1] Ora namung kuwi, Denise uga tau olih panghargaan kayata Top 10 Best Hits kanggo single kang tau ditembangaké dening dheweké, tembangan kasebut judulé Goodbye Rose lan pemenang Commercial Radio Awards kanggo kategori My Favourite Female Artist ning taun 2002.[1] Ing sasi September 2004, Denise nandatangani kontrak karo label East Asia Music.[1] Albumé kang judulé Glamorous dirilis ning sasi Januari taun 2005. [1] Ning sasi Januari uga Denise Ho uga melu tampil ning drama musikal kang judulé BUTTERFLY LOVERS dadi pemeran wanita utama lan produser uga ngrangkep sutradarané.[1]

DISKOGRAFI[sunting | sunting sumber]

Diskografi dening Denise Ho[2] :

2人交叉組合拉闊03) (Live Album)

Songs[sunting | sunting sumber]

The following are songs which have not appeared on any of Denise Ho's albums:

VCDs[sunting | sunting sumber]

  • 2003 - Music is Live 03 Andy Hui X Denise Ho (許志安 X 何韻詩 2人交叉組合拉闊03)
  • 2005 - Good Morning! Manhattan (早安啊! 曼克頓)
  • 2005 - Butterfly Lovers - The Musical (梁祝下世傳奇 舞台劇)
  • 2007 - HOCC Live In Unity 2006 - We Stand As One 演唱會 Live Karaoke

DVDs[sunting | sunting sumber]

  • 2003 - Music is Live 03 Andy Hui X Denise Ho (許志安 X 何韻詩 2人交叉組合拉闊03)
  • 2005 - Butterfly Lovers - The Musical (梁祝下世傳奇 舞台劇)
  • 2007 - HOCC Live In Unity 2006 - We Stand As One 演唱會 Live Karaoke
  • 2007 - Small Matters
  • 2008 - The Decameron (十日談)
  • 2009 - "Happiness is Free" Live (快樂是免費的 音樂會)
  • 2009 - HOCC Supergoo Live 2009 Karaoke
  • 2010 - HOCC Homecoming Live 2010

Filmography[sunting | sunting sumber]

Film[sunting | sunting sumber]

  • 1998 - Rumble Ages (烈火青春)
  • 2000 - The Slayer of Demons (妖怪傳) - Voice only: Sakuya (聲演: 神木櫻夜)
  • 2003 - 1:99
  • 2003 - Naked Ambition (豪情)
  • 2003 - Anna In Kungfuland (安娜與武林)
  • 2003 - Hidden Track (尋找周杰倫)
  • 2006 - Superstition
  • 2007 - The Simpsons Movie (阿森一族大電影) - Hong Kong Voice only: Bart Simpson
  • 2008 - Kung Fu Panda (功夫熊貓) - Hong Kong Voice only: Tigress
  • 2009 - Look for a Star (游龍戲鳳)
  • 2010 - 72 Tenants of Prosperity
  • 2010 - Shares
  • 2010 - Merry-Go-Round

TV series[sunting | sunting sumber]

  • 1999 - Anti-Crime Squad (反黑先鋒) as 單解心
  • 2005 - Henry Lau "To Russia with Love" Fashion Show
  • 2010 - O.L. Supreme (女王辦公室) as Music Miu 繆惜之

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j (id)Biografi Denise Hodipununduh tanggal 8 Agustus 2011
  2. ^ (id)Diskografi Denise Hodipununduh tanggal 8 Agustus 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Denise_Ho&oldid=831909"