Deddy Corbuzier

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Deddy Corbuzier
Lair Deodatus Andreas Deddy Cahyadi Sunjoyo
28 Desember 1976 (umur 37)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Jeneng liya Deddy Corbuzier
Pagawéyan Pesulap
Taun aktif 1976 - sekarang
Agama Kristen
Garwa Kalina Oktarani
Anak Askanio Nikola Corbuzier

Deodatus Andreas Deddy Cahyadi Sunjoyo utawi ingkang langkung misuwur kanthi nama Deddy Corbuzier (lair ing Jakarta, 28 Desember 1976; umur 37 taun). [1]Deddy Corbuzier menika salah setunggaling Mentalis ingkang misuwur ing Indonesia.[1] Deddy Corbuzier menika salah setunggaling pesulap profesional keturunan Tionghoa.[1] Deddy Corbuzier misuwur kanthi dandanan wajah ingkang unik.[1] Deddy Corbuzier asring tampil wonten ing acara sulap saha talk show ing stasiun-stasiun tivi.[1] Kejawi menika Deddy Corbuzier.[1] Deddy ugi naté akting wonten ing salah setunggaling sinetron, dados bintang tamu.[1] Deddy Corbuzier ugi dados bintang pariwara wonten ing tivi saha media cetak.[1] Kejawi ngginakaken trik-trik sulap ingkang umum, Deddy Corbuzier ugi asring ngginakaken trik sulap ingkang nggadhahi resiko ingkang awrat sanget.[1] Sanajan dipunwasatni pesulap, ananging Deddy langkung remen dipunwastani mentalist.[1]

Deddy Corbuzier nikah kaliyan Kalina Oktarani utawi ingkang langkung misuwur kanthi nama Kalina.[1] Deddy saha Kalina nikah nalika tanggal 25 Februari 2005.[1] Saking pernikahan menika, Deddy saha Kalina gadhah putra setunggal ingkang namanipun Azkanio Nikola Corbuzier.[1] Kejawi pagawean wonten ing donyaning entertainment, Deddy ugi gadhah investasi arupi bisnis.[1] Deddy mbikak warung mangan Jepang Takigawa sesarengan kaliyan kanca-kanca artis sanésipun.[1] Pesulap ingkang dipunremeni Deddy inggih menika Harry Houdini.[2] Deddy naté ngarang buku ingkang irah-irahanipun The Book of Magic.[2]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o (id)selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 21 September 2011)
  2. ^ a b (id)infoselebindo.com(dipunundhuh tanggal 21 September 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Deddy_Corbuzier&oldid=839878"