Dayung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kagiatan dedayungan ing tlaga

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Dayung ing KamusWiki.
20px|Commons-Logo WikiCommons: Canoes – pictures, videos or audiofiles
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dayung&oldid=833287"