Dawé, Kudus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Dawe, Kudus)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Dawé
Kudus.jpg
Peta lokasi Kecamatan Dawé
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Kudus
Jembar wewengkon --- Ha.;
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan ---
Desa/kelurahan ---/---

Kecamatan Dawé iku salah siji kecamatan ing kabupaten Kudus, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Cendono
  2. Colo
  3. Cranggang
  4. Dukuhwaringin
  5. Glagah Kulon
  6. Japan
  7. Kajar
  8. Kandangmas
  9. Kuwukan
  10. Lau
  11. Margorejo
  12. Piji
  13. Puyoh
  14. Rejosari
  15. Samirejo
  16. Soco
  17. Tergo
  18. Ternadi

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dawé,_Kudus&oldid=805496"