David Vaughan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
David Vaughan
David Vaughan.jpg
Vaughan nalika isih main kanggok Blackpool
Informasi pribadi
Jeneng pepak David Owen Vaughan
Tanggal lair 18 Februari 1983 (umur 31)
Papan lair Abergele, Conwy, Wales
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in) [1]
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki Sunderland
Nomer 15
Karir remaja
Crewe Alexandra
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2000–2007 Crewe Alexandra 185 (18)
2007–2008 Real Sociedad 9 (1)
2008–2011 Blackpool 105 (4)
2011– Sunderland 17 (2)
Tim nasional
2002 Wales U-19 2 (1)
2002–2005 Wales U-21 8 (3)
2003– Wales 29 (1)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 20:41, 21 Januari 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 22:10, 29 Februari 2012 (UTC)


David Owen Vaughan (lair 18 Februari 1983; umur 31 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Inggris sing main kanggo klub Sunderland ing posisi gelandang[2].

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=David_Vaughan&oldid=835465"