David Foster

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
David Foster

Foster sesorah nalika adicara ing Hollywood Walk of Fame, taun 2010.
Latar wuri
Jeneng David Walter Foster
Génré Pop, Pop rock, Klasik, Gospel
Pegawéyan Prodhuser rekaman, musisi, komposer, panulis lagu, aransir
Instrumèn Piano, keyboards, French horn, synthesizer
Taun aktif 1971–saiki
Label Reprise, 143, Atlantic
Magepokan karo Skylark, Attitudes, Airplay, Ronnie Hawkins & The Hawks

David Foster Walter, OC, OBC (lair November 1, 1949), punika salah satunggalipun musisi, produser rekaman, komposer, penyanyi, penulis lagu, lan arranger ingkang lair ing kutha (Kanada),[1] panjenenganipun ndadosake penyanyi misuwur kados Michael Bublé, Josh Groban, lan Charice Pempengco, ugi mbimbing lan nyekuyung sedaya seniman kang misuwur ing donya kayata Celine Dion, Toni Braxton, Madonna , Air Supply lan Michael Jackson. Foster kacathet menangake 16 Grammy Awards saking 47 nominasi.


Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=David_Foster&oldid=833075"