Davichi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Davichi
다비치
Alias Davichi
Asal Cithakan:Country data Korea kidul Seoul, Korea Kidul
Génré K-Pop
Taun aktif 2008–sapunika
Label Core Contents Media (Koréa Kidul)
Situs wèb Situs Resmi Davichi
Anggota saiki
Lee Hae-Ri
Kang Min-Kyung

Davichi (basa Korea: 다비치) inggih punika penyanyi duet estri Lee Hae-Ri lan Kang Min-Kyung saking Korea Kidul. Tembungipun Davichi saking Korea Dabichi ingkang ateges cahya kagem nyinari sedaya donya. Miwiti debut ing taun 2008, kekalihipun gadhahi panghargyan ingkang kathah kagem artis enggal, lan sampun rilis album Mini ing sasi Maret 2009, kanthi single utami "8282" [1]. Ing September 2011, tembang enggal Davichi "Don't Say Goodbye" saking mini album "Love Delight" ing nomor setunggal ing Korea K-Pop grafik Hot 100 billboard [2].

Anggota[sunting | sunting sumber]

Asma Data

Lee Hae-Ri

Kang Min-Kyung

Diskografi[sunting | sunting sumber]

Album Studio[sunting | sunting sumber]

Taun Informasi Album
2008 Amaranth
  • Label: Core Contents Media
Vivid Summer Edition (Amaranth re-release)
  • Released: 7 Juli, 2008
  • Label: Core Contents Media

Album Mini[sunting | sunting sumber]

Taun Informasi Album
2009 Davichi In Wonderland
  • Rilis: 5 Maret 2009
  • Label: Core Contents Media
2010 Innocence
  • Rilis: 6 May 2010
  • Label: Core Contents Media
2011 Love Delight
  • Rilis: 29 Augustus 2011
  • Label: Core Contents Media

Soundtrack[sunting | sunting sumber]

Taun Informasi Album
2009 "My Fair Lady O.S.T."
  • Rilis: 19 Augustus 2009
  • Label: SBSi
2009 "Female Generation/Forever Love"
  • Kolaboeasi kalian SeeYa & T-ara
2010 "Wonder Women"
  • Kolaborasi kalian SeeYa & T-ara
2010 "Innocence"
2011 "Smile, Mom! O.S.T."
  • One Person - Kang Min Kyung
  • Rilis: 11 Maret 2011
  • Label: SBSi

"Poseidon Part 3 O.S.T."

  • Beloved Person - Lee Hae Ri
  • Rilis: 18 Oktober 2011
  • Label: KBS2

Penghargyan[sunting | sunting sumber]

Taun Penghargyan
2008
  • Cyworld Digital Music Awards - Rookie Of The Month (February) ("미워도 사랑하니까")
  • Cyworld Digital Music Awards - Song Of The Month (July) ("사랑과 전쟁")
  • Mnet KM Music Festival - New Artist Award
  • 23rd Golden Disk Awards - New Artist Award[3]
2009
  • 17th Seoul Music Awards - New Artist Award
  • Cyworld Digital Music Awards - Song Of The Month (March) ("8282")
  • 24th Golden Disk Awards : Bonsang Award (Davichi In Wonderland)
2010
  • 2009 Cyworld Digital Music Awards :Bonsang Award
  • 19th Seoul Music Awards : Bonsang Award (8282)

Program Musik[sunting | sunting sumber]

Punika saking koleksi kamenangan Davichi ing acara televisi Korea musik. Inkigayo ingkang dipuntingali ing SBS, M! Countdown ing saluran kabel Korea Mnet, lan Music Bank ing KBS.

Music Bank[sunting | sunting sumber]

Taun Tanggal Tembang
2008 18 juli Love and War
2009 20 Maret 8282
3 April
2011 7 Oktober Don't Say Goodbye
14 Oktober

Inkigayo[sunting | sunting sumber]

Taun Tanggal Tembang
2008 4 Mei Sad Promise
17 Agustus Love and War
2009
15 Maret 8282
22 Maret
2011
18 September Don't Say Goodbye
2 Oktober

M! Countdown[sunting | sunting sumber]

Taun Tanggal Tembang
2008 21 Juli Love and War
2011
2 April 8282
30 April

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Davichi&oldid=833406"