Dan Ariely

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dan Ariely

Dan Ariely
Pakaryan Psikolog, Ekonom perilaku, penulis


Dan Ariely minangka ekonom, psikolog lan profesor ekonomi perilaku ing Universitas Duke.[1] Dheweke uga panyerat buku "Predictably Irrational" (2008) lan "The Upside of Irrationality" (2010).[1] Dan Airely lair ana ing New York nanging gesang ing Israel.[2]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b (en) [hhttp://www.nndb.com/people/084/000241358/ Dan Ariely], NNDB.Diakses pada 22 Juli 2011.
  2. ^ "Dan Ariely: Learning to ward off those bad decisions", The New York Times, 19 March 2008
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dan_Ariely&oldid=835040"