Damèn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gulungan damèn gandum
Tumpukandamèn pari
Sapi mangan damèn

Damèn iku watang saka tanduran wiji-wijian kayadéné pari, utawa gandum. Damèn arupa asil tambahan saka tetanèn pari utawa gandum sing bisa dipigunakaké kanggo bahan bakar sumber ènèrgi, bahan kanggo gawé kertas, minangka pakan kéwan lan bahan kerajinan.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Damèn ing Wikimedia Commons.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Damèn&oldid=833244"