Daftar pulo ing Samodra Atlantik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Artikel iki awujud daftar pulo ing Samodra Atlantik.

An aerial view of Tanjung Verde.