Daftar provinsi Spanyol

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Daftar ing ngisor arupa daftar provinsi ing Spanyol kalebu komunitas otonom.

Jeneng Provinsi Ibukutha Komunitas Otonom Daftar kutha
Álava/Araba Vitoria-Gasteiz Komunitas Basque Daftar kutha ing Álava (Spanyol)
Albacete Albacete Castile-La Mancha Daftar kutha ing Albacete (Spanyol)
Alicante/Alacant Alicante/Alacant Valencian Community Daftar kutha ing Alicante (Spanyol)
Almería Almería Andalusia Daftar kutha ing Almería (Spanyol)
Asturias Oviedo Asturias Daftar kutha ing Asturias (Spanyol)
Ávila Ávila Castile-Leon Daftar kutha ing Ávila (Spanyol)
Badajoz Badajoz Extremadura Daftar kutha ing Badajoz (Spanyol)
Barcelona Barcelona Catalonia Daftar kutha ing Barcelona (Spanyol)
Biscay Bilbao Basque Daftar kutha ing Biscay (Spanyol)
Burgos Burgos Castile-Leon Daftar kutha ing Burgos (Spanyol)
Cáceres Cáceres Extremadura Daftar kutha ing Cáceres (Spanyol)
Cádiz Cádiz Andalusia Daftar kutha ing Cádiz (Spanyol)
Cantabria Santander Cantabria Daftar kutha ing Cantabria (Spanyol)
Castellón/Castelló Castellón de la Plana/Castelló de la Plana Valencian Community Daftar kutha ing Castellón (Spanyol)
Ceuta Ceuta Ceuta Daftar kutha ing Ceuta (Spanyol)
Ciudad Real Ciudad Real Castile-La Mancha Daftar kutha ing Ciudad Real (Spanyol)
Córdoba Córdoba Andalusia Daftar kutha ing Córdoba (Spanyol)
La Coruña/A Coruña La Coruña/A Coruña Galicia Daftar kutha ing A Coruña (Spanyol)
Cuenca Cuenca Castile-La Mancha Daftar kutha ing Cuenca (Spanyol)
Girona Gerona/Girona Catalonia Daftar kutha ing Girona (Spanyol)
Granada Granada Andalusia Daftar kutha ing Granada (Spanyol)
Guadalajara Guadalajara Castile-La Mancha Daftar kutha ing Guadalajara (Spanyol)
Guipúzcoa/Gipuzkoa Donostia-San Sebastián Basque Community Daftar kutha ing Guipúzcoa (Spanyol)
Huelva Huelva Andalusia Daftar kutha ing Huelva (Spanyol)
Huesca Huesca Aragon Daftar kutha ing Huesca (Spanyol)
Islas Baleares/Illes Balears (Balearic Islands) Palma de Mallorca Balearic Islands Daftar kutha ing Balearic Islands (Spanyol)
Jaén Jaén Andalusia Daftar kutha ing Jaén (Spanyol)
La Rioja Logroño La Rioja Daftar kutha ing La Rioja (Spanyol)
León León Castile-Leon Daftar kutha ing León (Spanyol)
Lérida/Lleida Lérida/Lleida Catalonia Daftar kutha ing Lleida (Spanyol)
Lugo Lugo Galicia Daftar kutha ing Lugo (Spanyol)
Madrid Madrid Madrid Daftar kutha ing Madrid (Spanyol)
Málaga Málaga Andalusia Daftar kutha ing Málaga (Spanyol)
Melilla Melilla Melilla Daftar kutha ing Melilla (Spanyol)
Murcia Murcia Region of Murcia Daftar kutha ing Murcia (Spanyol)
Navarra/Nafarroa (Navarre) Pamplona Navarre Daftar kutha ing Navarre (Spanyol)
Orense/Ourense Orense/Ourense Galicia Daftar kutha ing Ourense (Spanyol)
Palencia Palencia Castile-Leon Daftar kutha ing Palencia (Spanyol)
Las Palmas Las Palmas de Gran Canaria Canary Islands Daftar kutha ing Las Palmas (Spanyol)
Pontevedra Pontevedra Galicia Daftar kutha ing Pontevedra (Spanyol)
Salamanca Salamanca Castile-Leon Daftar kutha ing Salamanca (Spanyol)
Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de Tenerife Canary Islands Daftar kutha ing Santa Cruz de Tenerife (Spanyol)
Segovia Segovia Castile-Leon Daftar kutha ing Segovia (Spanyol)
Sevilla (Seville) Sevilla (Seville) Andalusia Daftar kutha ing Sevilla (Spanyol)
Soria Soria Castile-Leon Daftar kutha ing Soria (Spanyol)
Tarragona Tarragona Catalonia Daftar kutha ing Tarragona (Spanyol)
Teruel Teruel Aragon Daftar kutha ing Teruel (Spanyol)
Toledo Toledo Castile-La Mancha Daftar kutha ing Toledo (Spanyol)
Valencia/València Valencia/València Valencian Community Daftar kutha ing Valencia (Spanyol)
Valladolid Valladolid Castile-Leon Daftar kutha ing Valladolid (Spanyol)
Zamora Zamora Castile-Leon Daftar kutha ing Zamora (Spanyol)
Zaragoza (provinsi) Zaragoza Aragon Daftar kutha ing Zaragoza (Spanyol)

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]