D'cinnamons

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
D'Cinnamons

D'cinnamons nalika manggung
Latar wuri
Asal Bandung, Indonesia
Génré Akustik
Taun aktif 2004 - saiki
Label Aquarius Musikindo
Situs wèb http://www.dcinnamonsacoustic.com/
Anggota saiki
Diana Widoera
Ismail Bonaventura
Riana Mayasari
Tilas anggota
Louise Laura Lalitanaya
Grup Band D'cinnamons

D'Cinnamons yaiku grup musik akustik ingkang asale saka Bandung, Indonesia ingkang unggah aliran musi pop akustik utawa unplugged akustik. Formasi band iki diisi kaliyan karo kalih gitar, satunggal perkusi lan bass. Band D'cinnamons sanjang kukuh ngangkat konsep akustik saka instrumen gtar lan uga suara ingkang alami. D'Cinnamons iku asma ingkang dipundhut saka basa Latin ingkang gadhah arti kayu manis, utawa rèmpah kagungan ambu kusus.

Biografi[sunting | sunting sumber]

Nalika labuh September 2004 D'Cinnamons dirésmike dadi band ingkang anggotané tiyang telu, yaiku Diana Widoera alias Dodo (Lead Vocals & Acoustic Guitar), Ismail Bonaventura alias Bona (Acoustic Guitar & Backing Vocal), Louise Laura Lalitanaya alias Laura (Acoustic Bass & Backing Vocal). Nanging, banjur kawinan, Laura medal saka band D'cinnamon, lan uga boten main malih kaliyan rèncang-rèncang saka band iku. D'Cinnamons, nalika rilis tembang Galih dan Ratna, namung makarya duo, karo pemain tambahan. Saiki, D'Cinnamons nambah anggota anyar, yaiku Nana (Riana Mayasari) ingkang damel bassist.

Grup Band D'cinnamons

Asma kapisan saka D'Cinnamons yaiku Irish Coffee Band ingkang anggotané tiyang papat (4). Irish Coffee manggung uga namung ing kafé lan bar ing kutha Bandung.

Diskografi[sunting | sunting sumber]

Album Song
Good Morning Ku Yakin Cinta
Good Morning MayDay I'm In Love
Good Morning Loving You
Good Morning Super Girl
Good Morning Tak Takut
Good Morning I.M.U.L
Good Morning Good Morning
Good Morning Semua Yang Ada
Good Morning I Love You...
Good Morning So Would You Let Me Be...
OST Cintapucino Selamanya Cinta...

Catethan Suku[sunting | sunting sumber]

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=D%27cinnamons&oldid=834995"