Dębica

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dębica
POL Dębica N COA.svg
Lambang Dębica
Landkarte Debicki.png
Lokasi Dębica
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: 49.000 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Dębica
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Dębica iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 49.000 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dębica&oldid=806684"