Dépok, Sléman

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta Dhaerah Kacamatan Depok, Sleman
Kecamatan Depok
Kabupaten
Kabupaten Sleman
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Depok iku salah siji kecamatan ing kabupatèn Sleman, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonésia.

Sajarah[sunting | sunting sumber]

Nami Depok kapethik saking tembung padepokan amargi jaman kapengker kathah padepokan kangge ngangsu kawruh para santri. Dadosipun dipun namani Depok saking tembung Padepokan. [1]

Désa-Désa[sunting | sunting sumber]

Watesan[sunting | sunting sumber]

  • Ler  : Kecamatan Ngaglik Kabupaten Sleman[1]
  • Wetan : Kecamatan Kalasan Kabupaten Sleman[1]
  • Kidul : Kecamatan Gondokusuman Kota Yogyakarta & Kecamatan Banguntapan Kabupaten Bantul[1]
  • Kilen : Kecamatan Mlati Kabupaten Sleman[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e (id)[1](dipunundhuh tanggal 28 Mei 2012)

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Dépok, Kabupatèn Sléman, Dhaérah Istiméwa Yogyakarta

Désa/Kelurahan: Caturtunggal | Maguwaharja | Condhongcatur

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dépok,_Sléman&oldid=869837"