Démografi Indonésia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Indonesia nduwèni cacah pedunung watara 245 yuta jiwa, andadèkaké negara iki negara kanthi pedunung paling padhet ka-4 ing donya. Pulo Jawa minangka salah siji dhaérah paling padhet ing donya, kanthi luwih saka 107 yuta jiwa manggon ing dhaérah sing jembaré padha karo negara bagéyan New York ing Amérika Sarékat.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]