Déclic-Images

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Déclic-Images

Déclic-Images minangka salah satunggaling stasiun televisi komersial Perancis.

Mèrk dagang Gambar Declic miyos rikala taun 1999. Wonten ing wiwitan taun 2002, parusahan mroduksi mèh sepalih saking sedaya anime Jepang ingkang nembé dipunterbiaken ing Perancis. Seri énggal dipunterbitaken asring kaya épisode lan tanggal rilis séri anime rawuh kanthi urut-urutan.[1]

Ancas utama saking parusahan inggih punika kanggé nawakaken séri populèr ingkang saged dipunaksés déning sedaya, ingkang ngemu sakbotenipun 26 épisode. Kanggé mesthikaken penjualan ingkang saé, Gambar Declic mutusaken kanggé mroduksi kalih gelar énggal-énggal punika (Love Hina, Fruits Basket, lsp) lan klasik anime kados Heidi utawi Masters of the Universe.

Sawijining perang komersial dipunwiwiti nalika taun 2002 nglawan Kaze animasi lan Dybex, pesaing Gambar Declic 'ing pasar anime. Punika medal saking fakta bilih kekalih parusahan' produk ingkang dipundistribusikaken déning Gambar Declic' parusahan induk, Distribusi Manga. Saperlu njamin akunggal ing pasar, Gambar Declic mutusaken kanggé nawakaken pemegang hak cipta Jepang dèrèng naté kadadosan sadèrèngipun lisènsi-akuisisi penawaran. Penerbit sanès kagungan pilihan antawis nawakaken regi ingkang sami-sami narik, mandhap malih ing irah-irahan kirang kagungan géngsi utawi ngarep manggihaken bakat ingkang dèrèng kapanggihaken.

Anime[sunting | sunting sumber]

Sampun kathah taun Déclic-Images sampun nyiarkan sajumlah serial anime, film, lan OVA wonten ing jaringanipun. Déclic-Images saged nyiarkan serial punika lumantar TV utawi wonten ing wekdal dados panyiar ing Perancis.[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Déclic-Images&oldid=843414"