Czarnków

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Czarnków
POL Czarnków COA.svg
Lambang Czarnków
120px
Lokasi Czarnków
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Czarnków
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Czarnków (Jerman Scharnikau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Czarnków&oldid=817883"