Człuchów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Człuchów
POL Człuchów COA.svg
Lambang Człuchów
POL Człuchów map.svg
Lokasi Człuchów
Katrangan cekak
Provinsi: Pomerania
Jembar: ... km²
Pedunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Człuchów
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Człuchów (Jerman Schlochau) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung ... jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Człuchów&oldid=817827"