Cyclocephala

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cyclocephala
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Arthropoda
kelas: Insecta
ordo: Coleoptera
Superkulawarga: Scarabaeoidea
kulawarga: Scarabaeidae
Subkulawarga: Dynastinae
Genus: Cyclocephala
Dejean, 1821
Species

Many, see text

Cyclocephala' yaiku salah siji genus saka pira-pira jinis kumbang, perangan saka srangga. Srangga diwasa saka genus iki sifate noktural utawa aktiv ing wayah wengi lan asring ngrubungi diyan. Larvane urip ana ing lemah lan mangan oyot tetanduran.

Kewan kang kalebu genus iki yaiku sonthé.


Spesies[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cyclocephala&oldid=834387"