Cut Memey

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cut Memey
Lair Cut Meylani Decy Susanti
7 Desember 1980 (umur 33)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Pagawéyan aktris

Cut Meylani Decy Susanti (lair ing Jakarta, 7 Desember 1980; umur 33 taun).[1]Cut Memey iku salah sijiné modhel, presenter lan pemain film Indonesia.[2] Sanajan jenenge nganggo Cut, ananging Cut Memey ora nduwèni katurunan Bangsawan Aceh.[2]

Cut Memey tau main ing sinetron kang irah-irahané Gengsi Gede Gedean.[2] Ing sinetron iki, Cut Memey akting dadi Munah.[2] Saliyané iku, Cut Memey akting dadi prawan kutha ing film Cowok Cowok Keren (Cocoker).[2] Sawisé resmi cerai, Memey nggawé film kang nyritakakaké rumahtanggané karo Jacksen.[2] Film iki irah-irahané Selebritis juga manusia.[2] Saliyané iku, bareng karo aktor lan pengacara Gusti Randa, Memey main film televisi (FTV) kang itah-irahané Akibat Pergaulan Bebas, episode Korban Video Syur.[2]

Saliyané main sinetron, Cut Memey uga dadi modhel lan pembawa acara.[2] Memey tau dadi presenter ing acara Zoom In (Trans TV) lan infotainment kang arané Buah Bibir (bareng karo Nessa Sadin) kang dibabaraké ing ANTV.[2] Memey uga tau mandhegani acara "Rahasia Malam".[2] Saliyané iku, Memey njajal karir ing nyanyi.[2] Memey njupuk guru nyanyi salah sijiné penyanyi senior kang jenenge Dorce Gamalama.[2] Nalika tanggal 25 Juli 2007 Cut Memey ngetokake album kang sepisanan irah-irahané Cermin Hati kanthi tembang kang misuwur yaiku "Raja Playboy".[2]

Filmografi[sunting | sunting sumber]

  • Film Horor (2007)
  • Mau Dong Ah (2009)
  • Emak Ingin Naik Haji (2009)
  • Safa & Marwah (2009)
  • Anugerah (2010)

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)cumicumi.com(dipunundhuh tanggal 2 September 2011)
  2. ^ a b c d e f g h i j k l m n (id)selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 2 September 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cut_Memey&oldid=832647"