Crank

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sutradara Neveldine/Taylor
Produser Tom Rosenberg
Skip Williamson
Michael Davis
Gary Lucchesi
Richard S. Wright
Panulis Neveldine/Taylor
Paraga Jason Statham
Amy Smart
Efren Ramirez
Dwight Yoakam
Jose Pablo Cantillo
Keone Young
Musik déning Paul Haslinger
Sinematografi Adam Biddle
Panyunting Brian Berdan
Studio Lakeshore Entertainment
Lionsgate
Radical Media
Distributor Lionsgate
Lakeshore Entertainment
Tanggal rilis
  • September 1, 2006 (2006-09-01)
Durasi 93 ménit
Basa Basa Inggris
Anggaran $12 million
Bathi reged $42,931,041[1]

Crank iku film sing dibintangi magepokan karo Jason Statham, film iki gadhah genré aksi. Film iki didamél nalika taun 2006.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Crank&oldid=835478"