Craig David

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Craig David
Craig David.jpg
Craig David ing MTV Video Music Awards
Asma wiyosan Craig Ashley David
Miyos 5 Mei 1981 (umur 32)
Southampton, Hampshire, Inggris
Pakaryan Penyanyi
Taun aktif 1999–sapunika

Craig David ingkang gadhahi asma lair Craig Ashley David inggih punika salah satunggalipun penyanyi R&B saking negara Inggris. Piyambakipun sampun nate gadhahi nominasi Best R&B Male Artist (2002) lan Best New Artist (2002). Craig David piyambak lair tanggal 5 Mei 1981 ing Holyrood, Southampton, Inggris. Debut Craig dipunwiwiti saking single piyambakipun ingkang gadhahi judul Fill Me In lan nyanyiakaen tembang Unbelivable. Sapanunggalipun punika Craig dados vokalis band The Artful Dodger. Saking album katiga, Born to Do It (2001), Slicker Than Your Average (2002) dan The Story Goes... (2005), sampun gadhahi penghargaan amargi Craig sampun dados penyanyi donya.[1]

Album Craig David[sunting | sunting sumber]

Album piyambakipun inggih punika:

  1. Signed Sealed Delivered (2010)
  • One More Lie
  • Signed, Sealed, Delivered
  • All Alone Tonight
  • I Heard It Through The Grapevine
  • Just My Imagination
  • For Once In My Life
  • Sittin' On the Dock of the Bay
  • Mercy Mercy Me
  • I Wonder Why
  • Papa Was a Rolling Stone
  • Let's Stay Together
  • This Could Be Love
  1. Trust Me (2007)
  2. Story goes (2005)
  3. Slicker Than Your Average (2002)
  4. Born To Do It (2001)[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 4 September 2011)
  2. ^ (en)www.metrolyrics.com(dipuntingali tanggal 4 September 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Craig_David&oldid=832604"