Corfu

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Corfu (basa Yunani: Κέρκυρα; Kérkyra) iku sawijining pulo duwèké Yunani yang dumunung ing Segara Ionia, ing pesisir Albania. Minangka bagéyan saka Prefektur Corfu, jeneng kutha utamané uga Corfu. Pedunung pulo iki cacahé 114.000 jiwa.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Peta periphery Yunani Wilayah Administratif ing Yunani Bendera Yunani

Aegean Kidul | Aegean Lor | Attika | Epirus | Kapuloan Ionia | Kreta | Makedonia Tengah | Makedonia Kulon | Makedonia Wétan lan Trasia | Peloponnesa | Tesalonika | Yunani Kulon | Yunani Tengah |

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Corfu&oldid=826025"