Coq au vin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Coq au vin

Coq au vin (saka basa basa Perancis: "ayam diwenehi wine") yaiku masakan Perancis. Ayam sing dimasak karo wine, lardon, jamur lan, bawang putih. Coq au vin biasané nganggo anggur utawa wine Burgundy, nanging uga ana maneka warna anggur sing dikanggokake kayata coq au vin jaune (Jura), coq au Riesling (Alsace), coq au Pourpre (Beaujolais nouveau), coq au Champagne, lan sakpituruté.

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Coq_au_vin&oldid=836183"