Clube de Regatas do Flamengo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Flamengo (Basa Portugis: Clube de Regatas do Flamengo), uga dikenal minangka Mengo, yakuwi salah sawijining klub bal-balan utawa sepakbola Brasilis lan nduwèni markas ing kutha Rio de Janeiro. Klub iki didhegaké ana ing taun 1895.

Prestasi[sunting | sunting sumber]

Klub wis njuarai gelar Liga Utama Brasil kaping telu (1980, 1982, 1983, 1987, 1992, 2009), lan Piala Brasil kaping papat (1990, 2006). Flamengo dadi juwara taun 1981 Intercontinental Cup sawisé ngalahaké Liverpool Football Club ing final kanthi skor 3-0.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]