Cithakan:User fr-0

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
fr-0 Cet utilisateur ne comprend pas le français (ou ne le comprend pas sans grande difficulté).
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:User_fr-0&oldid=863165"