Cithakan:Tetlp

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

{{ Tetlp }}
balik rembugan pirsani Kaya {{Tlx}} lan {{tlsp}}.

Deleng uga {{lts/}} lan {{tlrow}}.

{{tetl}} saiki arupa gabungan saka {{Tetlp}}, {{Tnetlp}}, lan {{Tnetl}}.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Tetlp&oldid=849566"