Cithakan:MGP

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

[[{{{1}}} Mangsa balapan motor Grand Prix|{{{1}}}]]

Cithakan iki minangka cithakan sidhatan saka cekakan. MGP tegesé "Grand Prix motorcycle racing season". Dipigunakaké kaya ing: Valentino Rossi won the {{MGP|2005}} championship, which comes out as 2005.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:MGP&oldid=866204"