Cithakan:Lairsm

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Katrangan[sunting | sunting sumber]

Dipigunakaké ing kaca-kaca kategori kalairan ing taun tinentu.

  • {{1}} 3 digit pisanan taun (dasawarsa).
  • {{2}} 1 digit pungkasan taun

Cithakan iki bakal nambahaké kaca kategori ing kategori taun sing gegandhèngan.

Conto[sunting | sunting sumber]

{{subst:lairsm|20|0}} kanggo Kategori:Lair 200 SM

Pirsanana uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Lairsm&oldid=841062"