Cithakan:KIA/doc

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Informasi[sunting | sunting sumber]

Cithakan iki kanggo nuduhaké komandhan sing kaprejaya jroning cithakan {{Infobox Military Conflict}}.

Panggunaan[sunting | sunting sumber]

{{KIA}} nuduhaké simbul normal: -

{{KIA|alt=yes}} nuduhaké simbul liya: - (K.I.A.)

Deleng uga[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:KIA/doc&oldid=867741"