Cithakan:Jinis aksara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan iki asal saka templat List of writing systems di Wikipedia Basa Inggris.

Sumber:sumber:

Documentation icon Dhokumèntasi cithakan[gawé]