Cithakan:Infobox Website

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
{{{name}}}
URL {{{url}}}
Tipe situs {{{type}}}
{{Infobox Website
  | name           = 
  | logo           = 
  | screenshot     = 
  | caption        = 
  | url            = 
  | commercial     = 
  | type           = 
  | language       = 
  | registration   = 
  | owner          = 
  | author         = 
  | launch date    = 
  | current status = 
  | revenue        = 
}}

Cathetan[sunting | sunting sumber]

name, url, type, owner, lan author kuwi parameter kang kudu diisi.

Parameter[sunting | sunting sumber]

Parameter Keterangan
name Jeneng pepak saka situs web
logo Gambar logo situs web
screenshot Gambar conto tampilan saka situs web mau
caption Kalimat katerangan kanggo screenshot (yèn screenshot ora diisi, caption bakal diabaikan
url Alamat situs web
commercial Apa situs web iki minangka situs komersial apa ora. Diisi kanthi Ya utawa Ora.
type Jenis/kategori situs web, katerangan cekak ngenani tujuan utama situs iki.
language Basa utama situs mau, kanthi pranala internal yèn ana. Contoh: [[Basa Inggris|Inggris]]
registration Apa situs web iki mènèhi syarat pendaftaran kanggo pengguna. Diisi kanthi Ya utawa Ora.
owner Diisi jeneng pemilik situs web. Diwènèhi pranala internal menyang artikel bab pemilik mau yèn ana.
author Nama pencipta situs iki, kontributor utama/awal saka situs mau. Diwènèhi pranala internal yèn ana.
launch date Tanggal pisanan situs iki diluncuraké.
current status Diisi kanthi Aktif, Ora aktif, utawa Wis ora sumadya
revenue Penjualan/pendapatan taunan kang dikasilkan déning situs iki.