Cithakan:Infobox Musical artist

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Documentation icon Dhokumèntasi cithakan[view] [sunting] [history] [busak tembolok]

Cara nganggo[sunting | sunting sumber]

Cara nganggo[sunting | sunting sumber]

  • Dunung:
Cithakan iki didèlèh ing bagéan paling dhuwur artikel.
  • Kodhe:
{{Infobox musical artist |
| Name                = 
| Img                 = 
| Img_capt            = 
| Img_size            =
| Landscape           = 
| color               = 
| Background          = 
| Birth_name          = 
| Alias               = 
| Birth               = 
| Death               = 
| Origin              = 
| Instrument          = 
| Genre               = 
| Occupation          = 
| Years_active        = 
| Label               = 
| Associated_acts     = 
| URL                 = 
| Current_members     = 
| Past_members        = 
| Notable_instruments = 
}}

Field[sunting | sunting sumber]

Field sing ditulis minangka "grup" utawa "individu" mung tumrap grup musi utawa musisi individu sacara kapisah. Busak parameter sing ora kanggo.
Field Tipe Deskripsi
Name Jeneng grup utawa musisi.
Img Gambar musisi ukuran 220 pixel.
Img_capt Caption.
Img_size Ukuran gambar, mung yèn luwih cilik saka 220 pixel.
Landscape Ketik "yes" yèn migunakaké gambar sing amba lan cendhak. Dhuwuré gambar bakal diwatesi dadi 200 pixel.
Background Jeneng sing dipilih miturut katentuan ing ngisor kanggo nuduhaké werna templat.
Birth_name individu Jeneng kelairan (khusus solo).
Alias Jeneng panggung resmi; uga kanggo musisi solo sing ngowahi jeneng kelairan.
Birth individu Tanggal kelairan musisi. Cantumaké uga papan kelairan, yèn béda karo papan asal (pirsani Origin ing ngisor). Pencantuman gendéra opsional.
[[Dina Sasi]] [[Taun]]<br>
<small>[[Image:Bendera negara.svg|25px|Country flag]] [[Kutha]],
[[Negara bagian]], [[Negara]]</small>
Death Tanggal lan papan kematian. (format sing padha karo kelairan)
Origin Kutha asal musisi (upamané kutha papan pambentukan grup musik). Ora padha karo kutha kelairan musisi solo.

[[Image:bendera negara.svg|25px|Country flag]] [[Kota]], [[Negara bagian]], [[Negara]]

Instrument individu Instrumen sing dimainaké musisi, upamané gitar utawa biola. Cantumaké nembang, rap, beatboxing utawa scat singing yèn rèlevan.
Genre Genre yang dimainkan oleh musisi secara umum (misalnya Hip hop, bukan East Coast hip hop).
Occupation individual Peran sing dilaksanakaké déning musisi (upamané pemain musik, penulis lagu, produser, lll).
Years active Periode jroning taun nalika musisi iku aktif.
Label Jeneng perusahaan rekaman, dipisahaké nganggo koma. Busak tembung "Records" saka akhir kabèh perusahaan rekaman (umpamané gunakna [[Arista Records|Arista]], ora [[Arista Records]].)
Associated_acts Musisi lain yang berhubungan, misalnya grup musik yang anggotanya sama.
URL Situs resmi.
Current_members grup Anggota grup musik.
Past_members Mantan anggota grup musik.
Notable_instruments individu Modhèl instrumen khusus sing magepokan karo musisi (upamané gitar Fender Stratocaster lan Gibson Flying V milik Jimi Hendrix utawa piano Bösendorfer milik Tori Amos).

Werna[sunting | sunting sumber]

Cantumaké jinis musisi ing Latar wuri miturut dhaptar ing ngisor.

Kodhe Display
solo_singer
Informasi latar wuri
non_vocal_instrumentalist
Informasi latar wuri
non_performing_personnel
Informasi latar wuri
group_or_band
Informasi latar wuri
classical_ensemble
Informasi latar wuri
temporary
Informasi latar wuri

Deleng uga[sunting | sunting sumber]